Skip to main content

Zonwering en screens voor veranda of terrasoverkapping

Wilt u ook in uw veranda of onder uw terrasoverkapping genieten van het buitenleven en aangename schaduw bij wat hogere temperaturen?
Met zonwering en screens op maat van Dream Veranda kunt u ook op warme of zelfs tropische zomerse dagen heerlijk in uw veranda of onder terrasoverkapping vertoeven. U tempert of weert de zon op zonnige dagen, maar behoudt toch een optimale lichtinval en aangename temperatuur tijdens de wat koelere maanden. Met zonwering en screens op maat aan uw veranda of overkapping kunt u zelfs de temperaturen binnen in uw woning prima onder controle houden. Bij Dream Veranda heeft u de keuze uit een ruim assortiment, in diverse kleuren en stijlen. U kunt kiezen uit onderdak zonwering, bovendak zonwering en/of screens.

Onderdak zonwering

Wilt u ook als de zon hoog aan de hemel staat heerlijk in uw veranda of onder uw terrasoverkapping kunnen zitten? Onderdak zonwering is dan een ideale oplossing. Onderdak zonwering wordt namelijk aan de binnenkant van de veranda of terrasoverkapping gemonteerd. U houdt daarmee niet alleen de zon buiten, maar uw zonwering is ook nog eens prima beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf, gaat langer mee en blijft op die manier ook lekker schoon. Onderdak zonwering is verkrijgbaar in verschillende types zonnedoek, kleuren en dessins. De bediening kan zowel handmatig als elektrisch worden gerealiseerd. Onderdak zonwering kan door ons precies op maat worden gemaakt.
Wilt u nog meer beschutting, schaduw of privacy? Kies dan voor uitbreiding van uw veranda of terrasoverkapping met screens. Bij Dream Veranda bent u dus altijd verzekerd van de juiste zonwering in uw specifieke situatie.

Bovendak zonwering

Heerlijk uiteraard als de zon weer hoog aan de hemel staat. Maar we krijgen in Nederland steeds vaker te maken met extreme temperaturen, soms wel tot boven de 40 graden! In dat geval is bovendak zonwering voor uw veranda of terrasoverkapping een uitstekende remedie. U kunt er dan zelfs op extreem warme dagen nog heerlijk vertoeven. Omdat bovendak zonwering boven op het dak van uw veranda of terrasoverkapping wordt gemonteerd, wordt de zon en dus ook de warmte al geblokkeerd voordat deze het dak van uw veranda of terrasoverkapping bereikt.
Bij bovendak zonwering maken we gebruik van elektrische aandrijving die u heel makkelijk kunt bedienen met de bijgeleverde schakelaar of een (optionele) afstandsbediening. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw bovendak zonwering uit te voeren met regen-, wind- en zonnesensoren? Uw bovendak zonwering sluit en opent in dat geval volledig automatisch wanneer de zon gaat schijnen. Bijkomend voordeel dat storm en regen, hagel of sneeuw geen vat kunnen krijgen op uw zonwering wanneer u toevallig niet thuis bent.
Ook de bovendak zonwering is bij Dream Veranda verkrijgbaar in meerdere kleuren, designs en uitvoeringen en worden uiteraard volledig op maat gemaakt. Bovendak zonwering is de meest ideale zonwering, waar u op elk moment voor 100% profijt en zéker nooit spijt van zult hebben!

Screens houden de wind tegen en bieden meer privacy en schaduw

Uitbreiding van uw veranda of terrasoverkapping met screens kan een goed idee zijn, wanneer u wat meer privacy wilt, bijvoorbeeld aan de zijkanten, of bij laagstaande zon. Screens worden namelijk altijd aan de voorkant of zijkant geplaatst en ze gaan verticaal naar beneden. Op die manier kunt u niet alleen de zon blokkeren, maar zit u zelfs op winderige dagen heerlijk beschut. De screens kunnen namelijk via een ritsgeleiding lopen waardoor de screens altijd strak aansluiten en niet kunnen gaan wapperen. Screens voor een veranda of terrasoverkapping zijn enigszins doorzichtig, waardoor u toch niet volledig afgesloten zit, maar toch meer privacy ervaart. Het is ook mogelijk om uw screens volledig elektrisch te bedienen met een Somfy afstandsbediening. Want gemak dient immers de mens!
Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste zonwering en/of screens voor uw veranda of terrasoverkapping? Neem gerust contact op met Dream Veranda en wij voorzien u graag van een passend advies wat het beste bij uw woning, uw veranda of terrasoverkapping én bij uw wensen past. Maatwerk, eigen productie, snelle levering, vakmanschap en 100% service, is ook wat zonwering en screens voor uw veranda of terrasoverkapping betreft bij Dream Veranda méér dan vanzelfsprekend!

Gratis offerte

Wanneer u bij Dream Veranda een offerte aanvraagt voor een veranda, glazen zij- of schuifwanden, een carport of terrasoverkapping, dan is dat helemaal vrijblijvend en het verplicht u tot niets. Heeft u wel bepaalde wensen, maar nog geen vastomlijnd idee wat het precies moet worden of welke materialen het meest geschikt zijn, dan komen we graag bij u aan huis om de situatie ter plekke te bekijken, uw wensen te bespreken en samen tot de gewenste oplossing te komen. Neem dus gerust contact op via het contactformulier op deze website of bel ons op en we maken snel een afspraak.

Voorbeelden