Skip to main content

Zijwanden

Met zijwanden kunt u langer van u tuin en van uw (bestaande) terrasoverkapping genieten. U heeft minder last van regeninslag of wind. Dream Veranda levert verschillende soorten zijwanden in verschillende materialen. Wij kunnen de zijwanden monteren onder elk merk en type (bestaande) terrasoverkapping.

Welke soorten zijwanden zijn er?

Dream Veranda levert bijvoorbeeld zijwanden van polycarbonaat, oftewel een thermoplastisch polymeer. Het materiaal is maar liefst 250 keer sterker dan glas en dus uitermate stevig. Zijwanden van polycarbonaat zijn dan ook weerbestendig, nagenoeg onbreekbaar en gaan vele jaren mee; kortom een ideaal materiaal voor zijwanden onder uw (bestaande) terrasoverkapping of veranda.
Dream Veranda levert uiteraard ook glazen zijwanden. Glas heeft uiteraard als voordeel dat u het zicht behoudt naar de zijkant. Onze glazen zijwanden zijn gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Dit is een uitermate sterke glassoort, waardoor uw zijwanden weerbestendig zijn, en zelfs hagel en de inslag van bepaalde voorwerpen kunnen weerstaan.

Gratis offerte

Wanneer u bij Dream Veranda een offerte aanvraagt voor een veranda, glazen zij- of schuifwanden, een carport of terrasoverkapping, dan is dat helemaal vrijblijvend en het verplicht u tot niets. Heeft u wel bepaalde wensen, maar nog geen vastomlijnd idee wat het precies moet worden of welke materialen het meest geschikt zijn, dan komen we graag bij u aan huis om de situatie ter plekke te bekijken, uw wensen te bespreken en samen tot de gewenste oplossing te komen. Neem dus gerust contact op via het contactformulier op deze website of bel ons op en we maken snel een afspraak.