Skip to main content

Veranda’s op maat

Bij Dream Veranda kunt u kiezen uit diverse typen veranda’s en in diverse stijlen, design en RAL-kleuren. Wilt u uw woon- en leefruimte verlengen, het comfort van uw woonkamer uitbreiden en in alle weersomstandigheden heerlijk ‘buiten’ kunnen zitten? Dan zijn er vele mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld al een terrasoverkapping maar wilt u glazen schuifwanden of een schuifpui eraan toevoegen? Wij helpen u graag bij het bepalen van uw keuze, zodat uw veranda helemaal aan uw wensen voldoet. Onze veranda’s zijn van topkwaliteit en toch betaalbaar, doordat wij onze eigen productie hebben. Het frame van onze veranda’s wordt gemaakt van een speciaal profielsysteem, bestaande uit duurzaam aluminium met een gecertificeerde poedercoating. Degelijk én onderhoudsvrij!
Twijfelt u over de keuze tussen een terrasoverkapping of een veranda met zijwanden en eventueel een schuifpui? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken en in goed overleg met u tot het gewenste resultaat te komen.
En wist u dat het mogelijk is uw veranda te voorzien van zonwering? Op die manier houdt u de temperatuur altijd aangenaam, zelfs bij hoge temperaturen!

Gratis offerte

Wanneer u bij Dream Veranda een offerte aanvraagt voor een veranda, glazen zij- of schuifwanden, een carport of terrasoverkapping, dan is dat helemaal vrijblijvend en het verplicht u tot niets. Heeft u wel bepaalde wensen, maar nog geen vastomlijnd idee wat het precies moet worden of welke materialen het meest geschikt zijn, dan komen we graag bij u aan huis om de situatie ter plekke te bekijken, uw wensen te bespreken en samen tot de gewenste oplossing te komen. Neem dus gerust contact op via het contactformulier op deze website of bel ons op en we maken snel een afspraak.