Terrasoverkapping

Wilt u het hele jaar door lekker van uw tuin en het buitenleven kunnen genieten in plaats van alleen in de zomer? Dan is een terrasoverkapping wellicht wat u zoekt. U kunt uw tuinmeubelen en terrasstoelen, barbecue of buitenkeuken gewoon laten staan; ze zijn beschermd tegen alle weersinvloeden en ze worden niet meer zo vuil. Zeker als u uw terrasoverkapping voorziet van zijwanden en/of een schuifpui. Dan transformeert uw terrasoverkapping zomaar tot een comfortabele veranda waar u jaarrond kunt vertoeven! Het frame van onze terrasoverkappingen wordt gemaakt van een speciaal profielsysteem, bestaande uit duurzaam aluminium met een gecertificeerde poedercoating. Degelijk en onderhoudsvrij!
En wist u dat het mogelijk is ook uw terrasoverkapping te voorzien van zonwering? Op die manier houdt u de temperatuur altijd aangenaam, zelfs bij hoge temperaturen!

Gratis offerte

Wanneer u bij Dream Veranda een offerte aanvraagt voor een veranda, glazen zij- of schuifwanden, een carport of terrasoverkapping, dan is dat helemaal vrijblijvend en het verplicht u tot niets. Heeft u wel bepaalde wensen, maar nog geen vastomlijnd idee wat het precies moet worden of welke materialen het meest geschikt zijn, dan komen we graag bij u aan huis om de situatie ter plekke te bekijken, uw wensen te bespreken en samen tot de gewenste oplossing te komen. Neem dus gerust contact op via het contactformulier op deze website of bel ons op en we maken snel een afspraak.

Adres

  • KVK: 78359090
  • BTW: NL123456789B01
  • BANK: NL00BANK01234567
Alle rechten voorbehouden © Dream Veranda.