Skip to main content

Glazen schuifwanden

U heeft al een terrasoverkapping maar u zoekt wat meer beschutting of wilt uw leefruimte binnenshuis verlengen naar buiten? In dat geval zijn glazen schuifwanden of een schuifpui van Dream Veranda de oplossing waar u naar op zoek bent. Wij kunnen glazen schuifwanden onder uw terrasoverkapping of veranda plaatsen. Op die manier creëert u een prachtige tuinkamer, waar u alle seizoenen van het buitenleven kunt genieten. Regen en wind worden buitengehouden en bij mooi weer schuift u de wanden lekker open.
De glazen schuifwanden van Dream Veranda worden op maat gemaakt omdat bijna elke overkapping wel een andere maat heeft. De schuifpanelen hebben een standaardbreedte van 98 of 102 cm. Ook voor wat de hoogte betreft kunnen wij vrijwel alle maten glazen schuifwanden leveren. Glazen schuifwanden kunnen zowel aan de voorkant als aan de zijkant worden gebruikt. Ons glas bestaat uit 10 mm gehard veiligheidsglas; rondom geslepen en leveren wij met U-profielen in sets van twee. Door het transparante glas verkrijgt u een optimaal contact met de buitenruimte en de tuin. Met een schuifpui krijgt uw terrasoverkapping een duidelijke meerwaarde, zowel in esthetisch opzicht als qua functionaliteit.

Een goede voorbereiding is het halve werk…

Als de voorbereiding goed is, zoals bijvoorbeeld een stabiele en egale fundering, dan is montage van glazen schuifdeuren en glazen wanden relatief eenvoudig en het hoeft niet veel tijd te kosten. Is de fundering stabiel en waterpas en kunnen de staanders in het lood staan, dan kunnen wij een glazen schuifwand van zo’n 4 meter breed binnen een uur of twee monteren. Moeten we echter nog alle voorbereidingen voor de fundering en de staanders treffen, dan zal het uiteraard wat meer tijd in beslag nemen. Uiteraard bespreken we dit allemaal van tevoren met, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Gratis offerte

Wanneer u bij Dream Veranda een offerte aanvraagt voor een veranda, glazen zij- of schuifwanden, een carport of terrasoverkapping, dan is dat helemaal vrijblijvend en het verplicht u tot niets. Heeft u wel bepaalde wensen, maar nog geen vastomlijnd idee wat het precies moet worden of welke materialen het meest geschikt zijn, dan komen we graag bij u aan huis om de situatie ter plekke te bekijken, uw wensen te bespreken en samen tot de gewenste oplossing te komen. Neem dus gerust contact op via het contactformulier op deze website of bel ons op en we maken snel een afspraak.

Voorbeelden

Afbeelding 42

Afbeelding 41

Afbeelding 40

Afbeelding 39

Afbeelding 38

Afbeelding 37

Afbeelding 36

Afbeelding 35

Afbeelding 34

Afbeelding 33