Skip to main content

Carports of overdekte fietsenstalling

Bij Dream Veranda kunt u ook uitstekend terecht voor een carport voor een of meer auto’s of een carport die (tevens) kan dienen als overdekte fietsenstalling.
Een carport biedt optimale bescherming tegen weersinvloeden, maar ook tegen vogelpoep of de kleverige laag die sommige bomen produceren. Sneeuw, regen, ijzel, wind of felle zon: uw kostbare voertuigen en/of fietsen worden optimaal beschermd met een degelijke carport van Dream Veranda. Duurzaam, vrijwel onderhoudsvrij en leverbaar in verschillende materialen, uitvoeringen en RAL-kleuren.
Het frame van onze carports wordt gemaakt van een speciaal profielsysteem, bestaande uit duurzaam aluminium met een gecertificeerde poedercoating. Degelijk én onderhoudsvrij!
Wij komen graag helemaal vrijblijvend bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvende en gedetailleerde offerte, zonder verrassingen achteraf.

Gratis offerte

Wanneer u bij Dream Veranda een offerte aanvraagt voor een veranda, glazen zij- of schuifwanden, een carport of terrasoverkapping, dan is dat helemaal vrijblijvend en het verplicht u tot niets. Heeft u wel bepaalde wensen, maar nog geen vastomlijnd idee wat het precies moet worden of welke materialen het meest geschikt zijn, dan komen we graag bij u aan huis om de situatie ter plekke te bekijken, uw wensen te bespreken en samen tot de gewenste oplossing te komen. Neem dus gerust contact op via het contactformulier op deze website of bel ons op en we maken snel een afspraak.

Voorbeelden